Login Idioma: Català

Servei Multicanal

Descobreixi totes les possibilitats d'un nou sistema de sonorització d'ambients amb tota la llibertat per programar la seva publicitat.

· KIT AUTOINSTALABLE

· SENSE PERMANÈNCIES


button button

RADIO 4 BRANDS > > button

NOVETAT: ¡Ara les marques poden disposar del seu propi canal de radio!

Locals comercials

picture

Tendes de moda i restaurants troben entre els nostres serveis l'ajuda perfecta per aconseguir tres objectius primordials: disposar d'un ambient musical adaptat a l'espai i als clients, complir amb totes les obligacions legals amb les societats d'autors i fer-ho amb un cost ajustat i sense permanències.

Centres comercials i Oficines

picture

L'èxit dels centres comercials radica en l'èxit d'un objectiu: que els clients que els visiten gaudeixin d'una jornada agradable. Com és lògic i com reflexen nombrosos estudis , una cuidada sel·lecció musical pot augmentar el temps de pas per tenda augmentant les vendes en els establiements.

Hotels i Restaurants

picture

Li oferim una tecnologia 100% escalable, fet que li permetrà rendibilitzar al màxim la inversió gaudint d'una plataforma fiable i àgil. Des de una gran cadena hotelera fins a un petit i acollidor hotel poden disposar d'una sonorització musical a la mida de les seves necessitats i estalviant en els costos.

Sonorització i Disseny Musical

Diseño Musical neix al 2006 amb la responsabilitat d'oferir una resposta independent i professional per a la sonorització intel·ligent d'espais. Determinar necessitats, dissenyar solucions a mida i oferir la possibilitat d'exprémer els seus equips per a treure'ls-hi el màxim partit és la nostra missió. Per aconseguir-ho ens basem en els següents valors:

 • picture

  La nostra missió

  Acompanyar en la manera com els clients compren, mengen o descansen.

 • picture

  La nostra visió

  Ser el referent per a la música i l'imatge a mida pel comerç, la industria i l'ambit residencial.

 • picture

  La nostra filosofia

  Ànima, ciencia i serveis per crear música i imatge comercial com una eina de marqueting impactant.

 

¿Imatge de marca?

picture

Encara que sembli sorprenent, la música conforma un dels puntals de la imatge de marca. Amb ella aconseguim interactuar en el subconscient dels nostres clients generant bones sensacions i en conseqüència oferint-los una feliç experiènciamos al nostre establiment.

Casos d'èxit

"Mai havia imaginat que podria treure tant profit al meu sistema de música ambiental. Motivo al meu equip, programo tasques i com no:

Disposo de la millor música del moment!"

-Fernando Velasco, Visual Store

"Disposo d'una biblioteca de música virtual amb més de 10.000 cançons i amb la tranquilitat de saber que cumpleixo estrictament amb la llei d'autors i editors."

-Rick Miller, Denim Star