Login Idioma: Català

Optimitzi la sonorització del seu negocio. Tot el que soni ha d'estar estudiat per aconseguir una finalitat concreta: que la pugui utilitzar per comunicar-se amb els seus clients, o treballadors, que programi falques de publicitat, aprofiti per destacar productes o serveis,...
Són tantes les possibilitats, que estarem encantats d'assessorar-lo.

Solucions intel·ligents

Solucions Intel·ligents

picture

Radio Corporativa

Substitueixi el seu fil musical per una radio corporativa, completament personalitzada, amb la que podrà disposar de tots els serveis i els continguts de qualsevol radio adaptada a la seva imatge i perfil dels seus clients amb total llibertat. I tot, reduïnt-ne el cost!

picture


picture

Servei Multicanal

Descobreixi totes les possibilitats que li ofereix un nou sistema de música ambiental amb la més cuidada sel·lecció musical combinada amb les més recents novetats tecnològiques.

 

picture


picture

Radio 4 Brands · ¡NOVETAT!

El més recent en marqueting mòbil.

Una eina revolucionaria per a les marques amb la que podran disposar del seu propi canal de radio canl de radio, aconseguin un nou canal de publicitat a la mà dels seus clients.

picture


picture

DLP · Download Player

La millor alternativa online per autogestionar la música al seu establiment. Disposrà de control total sobre els continguts i podrà organitzar llistes de reproducció, falques de publicitat, esdeveniments especials,...

picture


picture

VDLP · Video Download Player

Disposi del la seva propia Televisió!

Amb la mateixa plataforma que DLP. A més podrà controlar diferents canals de video, visualitzant videoclips segons els seus criteris amb la possibilitat de introduïr reclams publicitaris.

picture


picture

Projectes de Sonorització

Un equip multidisciplinar d'enginyers, tècnics audiovisuals, psicòlegs musicals, interioristes i dissenyadors s'ebcarrega de dur a terme projectes audiovisuals de qualsevol envergadura.

 

picture